• Massage arrangementen
  • Massage arrangementen in Knokke-Heist

“Klassieke” Zweedse massage

Een Swedish of Zweedse massage is zonder meer de populairste massage die er is. Bij deze klassieke massagevorm wordt er enkel met de handen gewerkt en word je door middel van een paar basistechnieken gemasseerd, zodat je uitgebreid van de nodige ontspanning van lichaam en geest kan genieten. De druk varieert van licht tot stevig, naargelang de wensen van de klant en zorgt ervoor dat je je na de massage weer als herboren voelt.

Er bestaan vele soorten massages, wat natuurlijk heel fijn is omdat je zo altijd iets te kiezen hebt. Maar zie jij soms door de bomen het bos niet meer en wil je eigenlijk gewoon een ontspannende massage zonder al te veel poespas? Dan zit je met een Swedish massage helemaal goed.

Met deze massage ga je back to basics en het is dan ook niet voor niets de meest populaire optie onder alle massages. Het is een massage waarbij ontspanning centraal staat en waar je letterlijk blij van wordt. Door de warmtewerking en aanraking van een massage komen er namelijk hormonen vrij in je lichaam, waardoor het stressniveau daalt en je beter in je vel gaat zitten. Een massage is dus niet alleen heel fijn, maar ook nog eens heel goed voor je gemoedstoestand, energieniveau en algemene gezondheid.

Massages kunnen apart geboekt worden of in combinatie met wellness.

 

Enkel massages
Prijs 60min€ 85 p.p.
Prijs 30min€ 42 p.p.
Massages + wellness
Prijs 60min€ 80 p.p.
Prijs 30min€ 40 p.p.