GELAATSBEHANDELINGEN – “MEDEX – Methode”

  • Medex Basic 90min

De “MEDEX – Methode” is erop gericht om het optimale resultaat te bereiken op cosmetisch gebied, of het nu gaat om de minst problematische huid of de meest verwaarloosde en beschadigde huid. Hiertoe is een werkschema ontwikkeld, waarbij de verschillende stappen elkaar steeds aanvullen. Op deze wijze worden verbazingwekkende resultaten bereikt.

Doordat onze huid constant kan veranderen, is het belangrijk deze goed te onderhouden.
Interne en externe factoren zoals leeftijd, milieu, hormonen, stress en weersinvloeden zorgen ervoor dat de huidconditie continu verandert. De huid kan bijvoorbeeld droog of trekkerig aanvoelen, er kunnen vlekjes en rode vaatjes ontstaan.

Door een juiste manier van verzorgen en een effectieve, huidverzorging MEDEX, zullen de in- en externe factoren de huid minder beschadigen. Een gelaatsbehandeling om de 6 weken is daarom een aanrader als u uw huid in goede conditie wil houden of de resultaten van andere behandelingen wil versterken.

Reiniging – Dieptereiniging – Peeling – Ampul – Massage – Detail en Repair – Specifiek Voedend- Masker – Berschermen/Voeden

  • Medex Basic 45min

Met de sterk werkzame stoffen van de MEDEX-producten kunnen ook goede korte behandelingen gegeven worden. Deze korte behandelingen zijn vaak prettig voor diegene die geen tijd of geduld hebben om anderhalf uur in de stoel te liggen.

Daarnaast zijn ze ideaal als “kennismaking”

Reiniging – Dieptereiniging – Peeling – Detail en Repair – Masker – Beschermen/Voeden

  • Medex Herbs Repair Therapy 90min

De “Medex Herbs Repair Therapy” is samengesteld uit diverse gesteriliseerde kruiden.

Componenten zijn o.a. Melissa Officinalis, u bekend als citroenmelisse, maar dan geautoclaveerd. Deze componenten worden ingezet vanwege het herstellend vermogen op de huid. Iedere beschadiging van de huid van welke oorzaak dan ook, zelfs van UV- en omgevingsschade, vindt baat bij Melissa Officinalis.

Het alom bekende pepermuntkruid is rijk aan het zuur Rosmarinic Acid en het heeft een sterk synergetische werking met citroenmelisse. De extra kracht die hierdoor verkregen wordt maakt het haast ondenkbaar om deze twee kruiden niet samen te laten werken. Hetzelfde geldt voor het kiezelzuur van Heermoes. Alle hebben een diepe werking tot in de dermis en vormen zo, naast hun herstellende werking, een blijvend resultaat door de stimulering van de aanmaak van essentiële eiwitten uit aminozuren in de dermis, waaronder de u welbekende eiwitten Collageen en Elastine als ook het Hyaluronzuur.

Ideaal tegen huidveroudering, verslapte huid, slecht doorbloede huid, acne, littekens, grove poriën, hyperkeratose en futloze huid.

Reiniging – Dieptereiniging – Peeling met a-Hycid 10% en Herbs Repair Therapy – Ampul – Massage – Detail en Repair – Specifiek Voedend – Masker – Serums – Berschermen/Voeden

Gelaatsverzorging
Medex Basic 90min€ 90 p.p.
Medex Basic 45min€ 65 p.p.
Medex Herbs Repair Therapy€ 100 p.p.