GELAATSBEHANDELINGEN – “MEDEX – Methode”

De “MEDEX – Methode” is erop gericht om het optimale resultaat te bereiken op cosmetisch gebied, of het nu gaat om de minst problematische huid of de meest verwaarloosde en beschadigde huid. Hiertoe is een werkschema ontwikkeld, waarbij de verschillende stappen elkaar steeds aanvullen. Op deze wijze worden verbazingwekkende resultaten bereikt.

Doordat onze huid constant kan veranderen, is het belangrijk deze goed te onderhouden.
Interne en externe factoren zoals leeftijd, milieu, hormonen, stress en weersinvloeden zorgen ervoor dat de huidconditie continu verandert. De huid kan bijvoorbeeld droog of trekkerig aanvoelen, er kunnen vlekjes en rode vaatjes ontstaan.

WAAROM MEDEX TREATMENTS

Door een juiste manier van verzorgen en een effectieve, huidverzorging MEDEX, zullen de in- en externe factoren de huid minder beschadigen. Een gelaatsbehandeling om de 6 weken is daarom een aanrader als u uw huid in goede conditie wil houden of de resultaten van andere behandelingen wil versterken.

Duur 90min.

 

KORTE BEHANDELINGEN

Met de sterk werkzame stoffen van de MEDEX-producten kunnen ook goede korte behandelingen gegeven worden. Deze korte behandelingen zijn vaak prettig voor diegene die geen tijd of geduld hebben om anderhalf uur in de stoel te liggen.

Daarnaast zijn ze ideaal als “kennismaking”

Duur: 45min

Gelaatsbehandeling
Prijs 90min€ 85 p.p.
Prijs 45min€ 65 p.p.